Transport in toate localitatile din Romania incepand de la 18 lei!

Comenzile mai mari de 450 lei se livreaza gratuit.
Dictionar universal de muzica (contine CD) Vezi poza marita

Dictionar universal de muzica (contine CD)

DUMCCD

Dictionarul universal de muzica, aparut sub coordonarea dirijorului, profesorului, muzicologului si diaconului Jean Lupu, este o aparitie extrem de utila tuturor celor care iubesc muzica.

Colectivul de autori e alcatuit din muzicieni de marca: Daniela Caraman-Fotea, Nicolae Racu, Eugen-Petre Sandu si Gabriel-Constantin Oprea.

Nu este insa o carte care se adreseaza in exclusivitate melomanilor. Desi alcatuita cu rigoare stiintifica, lucrarea se adreseaza atât publicului larg, cât si celor direct interesati de fenomenul muzical. Pentru prima data in Romania, pe langa termenii specifici genurilor academice, dictionarul va propune notiuni din sfera rock, pop, jazz, folk, alaturi de cele din folclor si din muzica religioasa. Cu toate acestea, ponderea acordata muzicii clasice este substantiala. Lucrarea, aparuta in conditii grafice excelente, are o importanta componenta educativa, descrie exhaustiv lumea muzicii, a termenilor sai fundamentali. Exemplificarile folosite il ajuta pe cititor sa inteleaga mai bine o anumita lucrare muzicala. Contine numeroase fotografii pentru ilustrarea diferitelor instrumente muzicale prezentate.

Un index alfabetic al muzicienilor amintiti in cuprins, cu o succinta prezentare a fiecaruia, intregeste lucrarea. Aceasta contine, de asemenea, CD-ul cu aplicatia electronica a textului cartii. Cartea este un instrument de lucru esential pentru toti cei care iubesc muzica, fie ca sunt specialisti sau melomani.

Tip coperta: cartonata.
Format: 130 X 175.
Numar pagini: 432.
ISBN: 978-973-67-5391-6

  • Varsta : 10 - 14 ani, 6 - 10 ani, peste 14 ani
  • Gen : Baiat, Fata

Scriet-ti parerea.

Scrie-ti parerea

36,19 lei -33%

24,25 lei

Reducere Reducere!
Viziteaza site-ul Kitoto.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.