Transport in toate localitatile din Romania incepand de la 18 lei!

Comenzile mai mari de 450 lei se livreaza gratuit.

Lista produselor dupa furnizor: AAD

 • Joc Torreta

  Jocul dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana, a spiritului de observatie si asociere, a miscarilor fine, la invatarea si recunoastrerea culorilor.
  102,50 lei
  Adauga in cos
 • Joc Speedy

  Joc Speedy Jocul contine: 24 de carduri din lemn cu dubla fata (50 X 50 X 4 mm. Joc pentru 2-6 jucatori. Jocul dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana, a spiritului de observatie si asociere, la invatarea si recunoastrerea culorilor, dezvoltarea gandirii logice si a vitezei de reactie.
  81,67 lei
  Adauga in cos
 • Puzzle lemn Animale Prietenoase

  Puzzle lemn Animale Prietenoase
  65,00 lei
  Adauga in cos
 • Puzzle din lemn O lume intreaga

  Jocul ajuta la dezvoltarea miscarilor fine si a preciziei, dezvolta capacitatea de asociere si potrivire, coordonarea ochi mana, ajuta copiii sa invete depre continente, flora, fauna si rasele cumane care traiesc pe fiecare continent.
  107,50 lei
  Adauga in cos
 • Joc puzzle Piramidix

  Joc puzzle Piramidix Puzzle trimdimensional din lemn pentru invatarea si intelegerea numerelor de la 1 la 10. Setul include 10 rame pentru puzzle si 55 de piese. Jocul ajuta la dezvoltarea miscarilor fine si a preciziei, dezvolta capacitatea de asociere si potrivire, coordonarea ochi mana, invatarea numererlor si a numararii.
  205,83 lei
  Adauga in cos
 • Puzzle stratificat Mama si Copilul

  Puzzle stratificat Mama si Copilul Puzzle stratificat din lemn compus din 27 de piese care alcatuiesc 5 imagini diferite ale varstelor bebelulului de la conceptie pana la nastere. Jocul ajuta la dezvoltarea miscarilor fine si a preciziei, dezvolta capacitatea de asociere si potrivire, coordonarea ochi mana si imaginatia.
  98,33 lei
  Adauga in cos
 • Creatii din sarma jenila, kit multiuser

  Creatii din sarma jenila, kit multiuser
  164,17 lei
  Adauga in cos
 • Alex Toys - Set de bucatarie Gourmet de Luxe

  Alex Toys - Set de bucatarie Gourmet de Luxe
  152,50 lei
  Adauga in cos
Viziteaza site-ul Kitoto.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.