Transport in toate localitatile din Romania incepand de la 18 lei!

Comenzile mai mari de 450 lei se livreaza gratuit.

Lista produselor dupa furnizor: AAD

 • Complex de joaca ManorFort Stronghold

  Complexul de joaca din lemn ManorForti Stronghold intregeste gama de spatii de joaca din lemn Dunster House.
  3 915,83 lei
  Adauga in cos
 • Complex de joaca MonkeyFort

  Complexul de joaca din lemn MonkeyFort - Dounster House este indragit de toti copiii, incluzand variate posibilitati de joaca (zona de catarat, tobogan, leagane, turn). Multumita materialelor componente din lemn pre-gaurite si taiate montajul se poate face in cateva ore.
  2 915,83 lei
  Adauga in cos
 • Melissa & Doug - Set Magie Deluxe

  Acest set magic include 10 trucuri profesionale, dar usor de realizat de catre micii magicieni, fiind creat special pentru incepatori. Tinerii magicieni vor deveni mai increzatori si isi vor imbunatatii miscarile fine in timp ce isi uimesc familia si prietenii cu aceste numere de magie.
  165,83 lei
  Adauga in cos
 • Melissa & Doug - Set Magie pentru incepatori

  Abracadabra! Acest set magic din lemn include 4 trucuri profesionale, dar usor de realizat de catre micii magicieni, fiind creat special pentru incepatori. Tinerii magicieni vor deveni mai increzatori si isi vor imbunatatii miscarile fine in timp ce isi uimesc familia si prietenii cu aceste numere de magie.
  99,17 lei
  Adauga in cos
 • Tabla de scris reglabila (Sevalet lemn)

  Tabla de scris reglabila (sevalet din lemn) cu doua fete, una pentru scris cu creta si cealalta pentru scris cu marker.
  479,17 lei
  Adauga in cos
 • Melissa&Doug - Set de joaca Pizza Party

  Creaza o pizza "personalizata" cu acest set de joaca din lemn. Poti sa imparti pizza in 6 felii. Ai la dispozitie o tava speciala pentru a servi pizza, cutit pentru pizza si spatula si peste 50 de toppinguri.
  99,17 lei
  Adauga in cos
 • Cuburi din lemn colorate 100

  Cuburi din lemn colorate 100 Noua forme, patru culori si nenumarate posibilitati de imbinare cu cele 100 de cuburi din lemn. Cuburile clasice din lemn sunt printre primele jucarii inventate si nu trebuie sa lipseasca din "portofoliul" niciunui mic constructor.
  99,17 lei
  Adauga in cos
 • Melissa & Doug - Incepem sa invatam formele

  Setul contine 5 tablite de lemn cu dubla fata pe care sunt imprimate 10 modele diferite, cu lacasuri speciale pentru potrivirea formelor geometrice din lemn in culori stalucitoare. Toate piesele pot fi pastrate in cutia rezistenta din lemn.
  99,17 lei
  Adauga in cos
 • Melissa&Doug - Trenulet din lemn de stivuit

  Un trenulet-puzzle din lemn cu 15 de piese de potrivit si stivuit pe suporturile cu roti - o combinatie fascinanta de corpuri geometrice in culori stralucitoare! O jucarie deosebita pentru invatarea formelor, culorilor, potrivirii si numararii, pentru dezvoltarea miscarilor fine si a abilitatilor de asociere.
  74,17 lei
  Adauga in cos
 • Melissa & Doug - Set incastre Forme de sortat pe tabla

  Forme de sortat pe tabla Produs recomandat copiilor cu varsta de peste de 3 ani O jucarie clasica ce nu trebuie sa-i lipseasca niciunui copil. Cele 18 corpuri geometrice in culori vibrante au dimensiuni diferite si sunt usor de prins si de manevrat de catre copil.
  82,50 lei
  Adauga in cos
Viziteaza site-ul Kitoto.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.