Transport in toate localitatile din Romania incepand de la 18 lei!

Comenzile mai mari de 450 lei se livreaza gratuit.

Diverse

Diverse

Diverse

Grila
Lista
 • Grajd portabil cu 8 cai Melissa and Doug

  Un set de joaca fantastic pentru iubitorii de cai - fiecare calul are propria boxa iar usile se deschid pentru a putea scoate calutii.
  124,17 lei
  Adauga in cos
 • Parcare cu numere Melissa and Doug

  Parcheaza cele 10 masinute in functie de culoare, numara-le, apoi scoate pe rand cate o masinuta de la baza pentru a invata scaderea. Garajul are un indicator de nivel care se poate aseza peste masinutele parcate.
  82,50 lei
  Adauga in cos
 • 665,83 lei
  Adauga in cos
 • Ceas sortator de forme

  Ceas sortator de forme
  53,33 lei
  Adauga in cos
 • Ceas educativ din lemn

  Ceas educativ din lemn
  57,50 lei
  Adauga in cos
 • Set de 4 puzzle educative - Miniland

  Set de 4 puzzle special pentru introducerea micutilor in lumea minunata a culorilor, util pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana, a miscarilor fine, a perceperii relatiilor spatiale.
  98,33 lei
  Adauga in cos
 • Set de 4 puzzle Activitati de sezon - Miniland

  Set de 4 puzzle special pentru introducerea micutilor in lumea minunata a jocurilor si activitatilor care se desfasoara in fiecare anotimp, util pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana, a miscarilor fine, a perceperii relatiilor spatiale. Setul are 4 puzzle-uri rezistente din plastic si 4 tavite cu rame colorate pentru potrivirea...
  90,00 lei
  Adauga in cos
 • Set de 4 puzzle Timpul liber - Miniland

  Set de 4 puzzle special pentru ilustrarea modului de petrecere a timpului liber, util pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana, a miscarilor fine, a perceperii relatiilor spatiale. Setul are 4 puzzle-uri rezistente din plastic si 4 tavite cu rame colorate pentru potrivirea puzzle-urilor. Puzzle-urile au fiecare cate 36 piese.
  90,00 lei
  Adauga in cos
 • Melissa & Doug - Set de sabloane cu animale

  Setul contine 5 tablite de lemn (incastre) cu dubla fata pe care sunt imprimate 10 modele diferite, cu lacasuri speciale pentru potrivirea formelor geometrice din lemn in culori stalucitoare si 55 de forme geometrice.
  86,67 lei
  Adauga in cos
Viziteaza site-ul Kitoto.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.