Transport in toate localitatile din Romania incepand de la 18 lei!

Comenzile mai mari de 450 lei se livreaza gratuit.

Cuburi

Cuburi

Cuburi si alte forme din lemn

Grila
Lista
 • Cuburi din lemn colorate 100

  Cuburi din lemn colorate 100 Noua forme, patru culori si nenumarate posibilitati de imbinare cu cele 100 de cuburi din lemn. Cuburile clasice din lemn sunt printre primele jucarii inventate si nu trebuie sa lipseasca din "portofoliul" niciunui mic constructor.
  99,17 lei
  Adauga in cos
 • Melissa&Doug - Ladita din lemn cu scule

  Un mod distractiv de a invata sa construiesti. Ladita contine 24 de piese din lemn care te vor ajuta sa-ti pui in practica proiectele creative. Aceasta jucarie ajuta la dezvoltarea miscarilor fine, a asocierilor si a creativitatii.
  65,83 lei
  Adauga in cos
 • Melissa & Doug - Incepem sa invatam formele

  Setul contine 5 tablite de lemn cu dubla fata pe care sunt imprimate 10 modele diferite, cu lacasuri speciale pentru potrivirea formelor geometrice din lemn in culori stalucitoare. Toate piesele pot fi pastrate in cutia rezistenta din lemn.
  99,17 lei
  Adauga in cos
 • Cuburi din lemn ferma de construit

  Cuburi din lemn ferma de construit Creaza o lume in miniatura cu aceste cuburi colorate si cu figurinele de lemn incluse. Setul este foarte potrivit pentru jocuri de rol si contine36 de piese: ferma, gardulete, staul, siloz, copacei, tractor si animale.
  124,17 lei
  Adauga in cos
 • Set de cuburi din lemn Castel

  Set de cuburi din lemn Castel Creaza o lume in miniatura cu aceste cuburi colorate si cu figurinele de lemn incluse. Setul este foarte potrivit pentru jocuri de rol si contine 28 de piese. Setul de cuburi este foarte util in dezvoltarea miscarilor fine, a indemanarii si preciziei, dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii, practicarea jocurilor de rol.
  124,17 lei
  Adauga in cos
 • Melissa & Doug - Forme geometrice de stivuit

  Un puzzle de lemn cu 25 de piese de potrivit si stivuit pe suporturile lor - o combinatie fascinanta de inele, octogoane si corpuri rectangulare! O jucarie deosebita pentru invatarea formelor, culorilor, potrivirii si numararii, pentru dezvoltarea miscarilor fine si a abilitatilor de asociere.
  82,50 lei
  Adauga in cos
 • Melissa&Doug - Trenulet din lemn de stivuit

  Un trenulet-puzzle din lemn cu 15 de piese de potrivit si stivuit pe suporturile cu roti - o combinatie fascinanta de corpuri geometrice in culori stralucitoare! O jucarie deosebita pentru invatarea formelor, culorilor, potrivirii si numararii, pentru dezvoltarea miscarilor fine si a abilitatilor de asociere.
  74,17 lei
  Adauga in cos
Viziteaza site-ul Kitoto.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.