Transport in toate localitatile din Romania incepand de la 18 lei!

Comenzile mai mari de 450 lei se livreaza gratuit.

Jocuri si jucarii diverse

Jocuri si jucarii diverse

Jocuri si jucarii diverse

Grila
Lista
 • Joc Moringa

  Jocul Moringa ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana, a miscarilor fine, a concentrarii si a rabdarii, stimuleaza creativitatea si imaginatia.
  98,33 lei
  Adauga in cos
 • Joc Tastaro

  Jocul Tastaro dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la dezvoltarea miscarilor fine, coordonarea ochi-mana, recunoasterea si asocierea, spiritul de observatie si memoria.
  115,83 lei
  Adauga in cos
 • Joc Florile Colorate

  Jocul Florile Colorate dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana, a spiritului de observatie si asociere, a miscarilor fine, invatarea numerelor si numararii.
  164,17 lei
  Adauga in cos
 • Joc Doggie Bones

  Doggie Bones dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana, a memoriei si spiritului de observatie si asociere.
  123,33 lei
  Adauga in cos
 • Joc Travellino Kids

  Travellino Kids dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la recunoastrea raselor uname, a animalelor si plantelor si a locurilor unde acestea traiesc, invatarea numararii, coordonarea ochi-mana.
  140,83 lei
  Adauga in cos
 • Joc Albinuta Ocupata

  Joc Albinuta Ocupata
  123,33 lei
  Adauga in cos
 • Joc Tastomino

  Jocul Tastomino dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana, a spiritului de observatie si asociere, la invatarea si recunoastrerea culorilor.
  106,67 lei
  Adauga in cos
 • Joc Emmi

  Jocul Emmi dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana, a spiritului de observatie si asociere, la invatarea si recunoastrerea culorilor, numarare.
  123,33 lei
  Adauga in cos
 • Joc Magicus

  Jocul Magicus dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la recunoastrea culorilor, invatarea numararii, coordonarea ochi-mana.
  81,67 lei
  Adauga in cos
 • Joc Cumulo

  Jocul Cumulo dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana, a memoriei si spiritului de observatie si asociere, a imaginatiei.
  123,33 lei
  Adauga in cos
Viziteaza site-ul Kitoto.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.