Transport in toate localitatile din Romania incepand de la 18 lei!

Comenzile mai mari de 450 lei se livreaza gratuit.

Catalog

Varsta v

Educative si interactive

Educative si interactive

Jocuri educative si interactive

Grila
Lista
 • Joc Moringa

  Jocul Moringa ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana, a miscarilor fine, a concentrarii si a rabdarii, stimuleaza creativitatea si imaginatia.
  98,33 lei
  Adauga in cos
 • Joc Tastaro

  Jocul Tastaro dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la dezvoltarea miscarilor fine, coordonarea ochi-mana, recunoasterea si asocierea, spiritul de observatie si memoria.
  115,83 lei
  Adauga in cos
 • Joc Florile Colorate

  Jocul Florile Colorate dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana, a spiritului de observatie si asociere, a miscarilor fine, invatarea numerelor si numararii.
  164,17 lei
  Adauga in cos
 • Joc Doggie Bones

  Doggie Bones dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana, a memoriei si spiritului de observatie si asociere.
  123,33 lei
  Adauga in cos
 • Joc Travellino Kids

  Travellino Kids dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la recunoastrea raselor uname, a animalelor si plantelor si a locurilor unde acestea traiesc, invatarea numararii, coordonarea ochi-mana.
  140,83 lei
  Adauga in cos
 • Joc Albinuta Ocupata

  Joc Albinuta Ocupata
  123,33 lei
  Adauga in cos
 • Joc Tastomino

  Jocul Tastomino dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana, a spiritului de observatie si asociere, la invatarea si recunoastrerea culorilor.
  106,67 lei
  Adauga in cos
 • Joc Emmi

  Jocul Emmi dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana, a spiritului de observatie si asociere, la invatarea si recunoastrerea culorilor, numarare.
  123,33 lei
  Adauga in cos
 • Joc Magicus

  Jocul Magicus dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la recunoastrea culorilor, invatarea numararii, coordonarea ochi-mana.
  81,67 lei
  Adauga in cos
 • Joc Cumulo

  Jocul Cumulo dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si ajuta la dezvoltarea coordonarii ochi-mana, a memoriei si spiritului de observatie si asociere, a imaginatiei.
  123,33 lei
  Adauga in cos
Viziteaza site-ul Kitoto.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.