Transport in toate localitatile din Romania incepand de la 18 lei!

Comenzile mai mari de 450 lei se livreaza gratuit.

Materiale didactice

Materiale didactice

Materiale didactice

Grila
Lista
 • Miniland - Microscop

  Microscop de 27 cm cu set de accesorii pentru studiu. Microscopul mareste de 640 de ori.
  332,50 lei
  Adauga in cos
 • Miniland - Set Inima si Sistemul circulator

  Copiii sunt curiosi sa afle cum functioneaza organele corpului si ce se intampla in interiorul organismului nostru. Acest set 3D ajuta copiii sa inteleaga functionarea inimii si a sistemului circulator.
  86,67 lei
  Adauga in cos
 • Miniland - Circuit cu energie solara

  Fizica este o stiinta complexa iar electronica este una dintre ramurile ei! Kit-ul permite asamblarea unui circuit cu bile care utilizeaza energia solara. Setul este foarte potrivit pentru orele de fizica ale elevilor, cu ajutorul lui elevii putand invata notiunile de baza ale electronicii si modul cum pot fi folosite energiile alternative - surse si...
  77,50 lei
  Adauga in cos
 • Miniland - Puzzle electronic cu 88 de variante

  Fizica este o stiinta complexa iar electronica este una dintre ramurile ei! Kit-ul permite asamblarea pieselor in diverse moduri astfel incat sa functioneze un ventilator sau sa se aprinda un bec. Piesele se pot asambla in 88 de combinatii diferite.
  90,83 lei
  Adauga in cos
 • Puzzle electronic cu 188 de variante - Miniland

  Fizica este o stiinta complexa iar electronica este una dintre ramurile ei! Kit-ul permite asamblarea pieselor in diverse moduri astfel incat sa functioneze un ventilator sau sa se aprinda un bec. Piesele se pot asambla in 188 de combinatii diferite.
  172,50 lei
  Adauga in cos
 • Set didactic de 15 corpuri geometrice - Miniland

  Set de 15 corpuri geometrice de baza cu ajutorul carora copiii vor invata corpurile geometice si proprietatile acestora. Latura cubului are 10,5 cm. Interiorul este gol si poate fi umplut cu nisip, orez, granule din plastic sau alt material pentru diverse activitati cu ajutorul carora se pot demonstra echivalentele intre volumele corpurilor geometrice.
  124,17 lei
  Adauga in cos
 • Miniland - Balanta numerica

  Balanta numerica ajuta la intelegerea operatiilor aritmetice de baza. Setul include 20 de greutati, bratele numerotate cu cate 10 carlige fiecare.Balanta este echilibrata atunci cand exista egalitate intre cele 2 brate, copiii intelegand mai usor relatiile matematice simple prin punerea lor in practica.
  70,00 lei
  Adauga in cos
 • Miniland - Set didactic pentru masurare lichide

  Miniland - Set didactic pentru masurare lichide Produs recomandat copiilor cu varsta intre 7 si 9 ani Set de masurare a lichidelor ce contine 5 recipiente rezistente din plastic, cu design anti-scuregere pentru golire.
  36,67 lei
  Adauga in cos
 • Set didactic de 6 corpuri geometrice - Miniland

  Set de 6 corpuri geometrice de baza cu ajutorul carora copiii vor invata corpurile geometice si proprietatile acestora. Latura cubului are 10.5 cm. Interiorul este gol si poate fi umplut cu nisip, orez, granule din plastic sau alt material pentru diverse activitati cu ajutorul carora se pot demonstra echivalentele intre volumele corpurilor geometrice.
  65,83 lei
  Adauga in cos
Viziteaza site-ul Kitoto.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.