Transport in toate localitatile din Romania incepand de la 18 lei!

Comenzile mai mari de 450 lei se livreaza gratuit.

Mulaje

Mulaje

Mulaje

Grila
Lista
 • Rama foto cu mulaj 3D 'My First 12 Months Wall of...

  12 fotografii, cate una pentru fiecare luna din primul an al vietii sale! Toate acestea combinate cu un mulaj al manutelor sau al picioruselor pot deveni un suvenir perfect pentru orice parinte sau bunic. Iata prima opera de arta a copilului tau! Usor de realizat, original de oferit si distractiv de primit.
  158,82 lei
  Detalii

 • Kit amprenta 'My First Hand and Foot Impression'...

  O fotografie si amprenta a mainii si a piciorului copilasului tau reprezinta combinatia ideala pentru o amintire deosebita. Usor de realizat, original de oferit si distractiv de primit.
  96,64 lei
  Detalii

 • Kit mulaj burtica gravida 'My First Belly Print'...

  Realizeaza un mulaj special al burticii tale cand esti insarcinata, pentru a-ti aminti una din cele mai frumoase perioade din viata ta. Kit-ul contine: Instrucțiuni, 5 role de fasa ghipsata, 1 cutie cu vaselina, folie de protectie, 1 pereche de manusi din material plastic, hartie abraziva fina.
  72,27 lei
  Adauga in cos
 • Kit Amprenta bebelus 2D 'My First Print of Frame',...

  O fotografie si un mulaj 2D al mainii sau a piciorului copilasului dumneavoastra reprezinta combinatia ideala pentru o amintire deosebita. Usor de realizat, original de oferit si distractiv de primit. Kit-ul contine: rama dubla din lemn cu geam, cilindru din lemn, 1 punga argila/ sac albastru, instructiuni, banda dublu adeziva.
  75,63 lei
  Detalii

 • Kit mulaj bebelus 'My First 3D Luxury', Kidzzcast

  Realizati o amintire frumoasa a manutei sau piciorusului bebelusului dumneavoastra prin mulajul din ipsos 3D.  Usor de realizat, original de oferit si distractiv de primit.   Kit-ul contine: rama din lemn, 4 pungi albe x 100 g ipsos, 2 pungi rosii x 200 g material pentru mulaj si instructiuni.
  72,27 lei
  Detalii

 • Kit amprenta bebelus 2D 'My First Easy print',...

  Kit-ul MY FIRST EASY PRINT, va ajuta sa pastrati o amintire durabila a manutei sau piciorusului bebelusului dumneavoastra prin mulajul 2D realizat din argila. Usor de realizat, original de oferit si distractiv de primit. Kit-ul contine: cutie metalica, suport de expunere, argila si instructiuni.
  39,50 lei
  Adauga in cos
 • Mulaj bebelus 'My First 3D', Kidzzcast

  Realizati o amintire frumoasa a manutei sau piciorusului bebelusului dumneavoastra prin mulajul din ipsos 3D.  Usor de realizat, original de oferit si distractiv de primit.  Kit-ul contine: baza din lemn, surub din lemn, 1 punga alba x 100 g ipsos, 1 punga rosie x 200 g material pentru mulaj si instructiuni.
  57,98 lei
  Adauga in cos
 • Kit Amprenta bebelus 2D 'My First Impression',...

  Kit-ul MY FIRST IMPRESSION, va ajuta sa pastratii o amintire durabila a manutei sau piciorusului bebelusului dumneavostra, prin mulajul 2D realizat din argila. Usor de realizat, original de oferit si distractiv de primit. Kit-ul contine: 3 panglici de diferite culori (rosu, roz, galben), cilindru din lemn pentru modelarea argilei, inel din plastic, pai...
  38,66 lei
  Adauga in cos
Viziteaza site-ul Kitoto.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.