Transport in toate localitatile din Romania incepand de la 18 lei!

Comenzile mai mari de 450 lei se livreaza gratuit.

Amintiri

Amintiri

Amintiri sub forma de mulaje, fotografii...

Grila
Lista
 • Kit amprenta 'My First Hand and Foot Impression'...

  O fotografie si amprenta a mainii si a piciorului copilasului tau reprezinta combinatia ideala pentru o amintire deosebita. Usor de realizat, original de oferit si distractiv de primit.
  96,64 lei
  Detalii

 • Kit Amprenta bebelus 2D 'My First Print of Frame',...

  O fotografie si un mulaj 2D al mainii sau a piciorului copilasului dumneavoastra reprezinta combinatia ideala pentru o amintire deosebita. Usor de realizat, original de oferit si distractiv de primit. Kit-ul contine: rama dubla din lemn cu geam, cilindru din lemn, 1 punga argila/ sac albastru, instructiuni, banda dublu adeziva.
  75,63 lei
  Detalii

 • Rama ecografie 'My First Picture', Kidzzcast

  Pastreati prima ecografie a viitorului copil intr-o frumoasa rama din lemn, alegand rama al carei mesaj vai place cel mai mult: - Coming soon (Vin curand), culoare portocaliu sau - See you soon (Ne vedem in curand), culoare negru
  43,33 lei
  Detalii

 • Kit amprenta bebelus 2D 'My First Easy print',...

  Kit-ul MY FIRST EASY PRINT, va ajuta sa pastrati o amintire durabila a manutei sau piciorusului bebelusului dumneavoastra prin mulajul 2D realizat din argila. Usor de realizat, original de oferit si distractiv de primit. Kit-ul contine: cutie metalica, suport de expunere, argila si instructiuni.
  39,50 lei
  Adauga in cos
 • Mulaj bebelus 'My First 3D', Kidzzcast

  Realizati o amintire frumoasa a manutei sau piciorusului bebelusului dumneavoastra prin mulajul din ipsos 3D.  Usor de realizat, original de oferit si distractiv de primit.  Kit-ul contine: baza din lemn, surub din lemn, 1 punga alba x 100 g ipsos, 1 punga rosie x 200 g material pentru mulaj si instructiuni.
  57,98 lei
  Adauga in cos
 • Kit Amprenta bebelus 2D 'My First Impression',...

  Kit-ul MY FIRST IMPRESSION, va ajuta sa pastratii o amintire durabila a manutei sau piciorusului bebelusului dumneavostra, prin mulajul 2D realizat din argila. Usor de realizat, original de oferit si distractiv de primit. Kit-ul contine: 3 panglici de diferite culori (rosu, roz, galben), cilindru din lemn pentru modelarea argilei, inel din plastic, pai...
  38,66 lei
  Adauga in cos
Viziteaza site-ul Kitoto.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.