Transport in toate localitatile din Romania incepand de la 18 lei!

Comenzile mai mari de 450 lei se livreaza gratuit.

Puzzle gigant de podea

Puzzle gigant de podea

Puzzle gigant de podea

Grila
Lista
 • Puzzle de podea educativ cu numere 40 piese - Miniland

  Puzzle de 40 de piese, util pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana, a miscarilor fine, a perceperii relatiilor spatiale, dar si pentru invatarea numerelor si a numararii.
  90,83 lei
  Adauga in cos
 • Melissa&Doug - Puzzle de podea Comoara piratilor

  As cum piratul urmeaza cu rabdare indiciile pentru a gasi comoara, rabdarea ta de a potrivi cele 100 de piese ale acestui puzzle va fi rasplatita cu o imagine plina de culoare. Piesele sunt cu 20% mai groase decat la un puzzle obisnuit. Suprafata sa este usor de curatat si astfel se poate pastra intotdeauna ca nou.
  46,67 lei
  Adauga in cos
 • Melissa & Doug - Puzzle de podea Povestea Prieteniei

  Printul si printesa te invita in gloriosul lor regat de sub curcubeu. Piesele sunt cu 20% mai groase decat la un puzzle obisnuit. Suprafata sa este usor de curatat si astfel se poate pastra intotdeauna ca nou.
  46,67 lei
  Adauga in cos
 • Puzzle de podea 48 piese Caluti

  Potriveste cele 48 de piese si descopera cele doua perechi mama-puiut (iapa si mans) si cei 2 mandri armasari! Este confectionat dintr-un carton durabil. Piesele sunt cu 20% mai groase decat la un puzzle obisnuit. Suprafata sa este usor de curatat si astfel se poate pastra intotdeauna ca nou.
  49,17 lei
  Adauga in cos
 • Melissa & Doug - Puzzle de podea Blocaj in trafic

  Cu atatea mijloace de transport de identificat, nimeni va fi deranjat sa stea in mijlocul acestui blocaj in trafic. Culorile vibrante te vor ajuta sa identifici diverse mijloace de transport, de la TGV la avion, de la vapor la masina de pompieri.
  46,67 lei
  Adauga in cos
 • Melissa & Doug - Puzzle de podea Safari Social

  O simpatica "adunatura" de animale din jungla participa la o petrecere vesela la care se mananca numai banane. Piesele sunt cu 20% mai groase decat la un puzzle obisnuit. Suprafata sa este usor de curatat si astfel se poate pastra intotdeauna ca nou.
  46,67 lei
  Adauga in cos
 • Puzzle de podea Sirene la joaca - Melissa & Doug

  Potriveste cele 48 de piese si descopera locul de joaca al sirenelor! Sirenele sunt insotite de o foca vesela, de doi delfini si de un calut de mare. Puzzle-ul este confectionat dintr-un carton durabil. Piesele sunt cu 20% mai groase decat la un puzzle obisnuit. Suprafata sa este usor de curatat si astfel se poate pastra intotdeauna ca nou.
  46,67 lei
  Adauga in cos
 • Puzzle de podea cauta si descopera Ferma de pe Deal

  Potriveste cele 48 de piese si descopera animalele de la ferma de pe deal! La baza puzzle-ului sunt desenate o serie de animale. Dupa ce au montat puzzle-ul, copiii se pot juca diferse jocuri de numarare si cautare. Este confectionat dintr-un carton durabil. Piesele sunt cu 20% mai groase decat la un puzzle obisnuit. Suprafata sa este usor de curatat si...
  49,17 lei
  Adauga in cos
 • Puzzle de podea cauta si descopera Peisaj Subacvatic

  Puzzle de podea cauta si descopera Peisaj Subacvatic Potriveste cele 48 de piese si descopera minunata lume subacvatica! La baza puzzle-ului sunt desenate o serie de animale marine. Dupa ce au montat puzzle-ul, copiii se pot juca diverse jocuri de numarare si cautare. Este confectionat dintr-un carton durabil.
  49,17 lei
  Adauga in cos
 • Melissa & Doug - Puzzle Copii in jurul lumii 48 piese

  Ai nevoie de spatiu ca sa asamblezi acest puzzle rotund de podea cu 48 de piese minunat ilustrate ce 12 copii din intreaga lume, imbracati in costme nationale specifice. Un puzzle multi-cultural care ii introduce pe copii in diferite culturi si ii ajuta sa sesizele asemanarile si deosebirile dintre acestea.
  46,67 lei
  Adauga in cos
Viziteaza site-ul Kitoto.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.