Transport in toate localitatile din Romania incepand de la 18 lei!

Comenzile mai mari de 450 lei se livreaza gratuit.

Puzzle 3D

Puzzle 3D

Puzzle 3D

Grila
Lista
 • Puzzle stratificat Bunica si Bunicul

  Puzzle stratificat Bunica si Bunicul
  140,00 lei
  Adauga in cos
 • Puzzle stratificat Rata

  Puzzle stratificat Rata ajuta la dezvoltarea miscarilor fine si a preciziei, dezvolta capacitatea de asociere si potrivire, coordonarea ochi mana si imaginatia si este un instrument foarte util pentru predarea primelor lectii de anatomie.
  98,33 lei
  Adauga in cos
 • Puzzle stratificat Corpul tau - Fetita

  Puzzle-ul stratificat Corpul tau - Fetita, ajuta la dezvoltarea miscarilor fine si a preciziei, dezvolta capacitatea de asociere si potrivire, coordonarea ochi mana si imaginatia si este un instrument foarte util pentru primele lectii de anatomie, invatarea partilor corpului si a organelor interne.
  98,33 lei
  Adauga in cos
 • Puzzle stratificat Corpul tau - Baiatul

  Puzzle-ul stratificat Corpul tau - Baiatul, ajuta la dezvoltarea miscarilor fine si a preciziei, dezvolta capacitatea de asociere si potrivire, coordonarea ochi mana si imaginatia si este un instrument foarte util pentru primele lectii de anatomie, invatarea partilor corpului si a organelor interne.
  98,33 lei
  Adauga in cos
 • Puzzle stratificat Anotimpurile

  Anotimpurile, Puzzle-ul stratificat din lemn compus din 32 de piese care alcatuiesc patru imagini diferite: Tom si Lisa ne prezinta anotimpurile si ne ajuta sa invatam despre ele.
  98,33 lei
  Adauga in cos
 • Puzzle stratificat Casuta

  Puzzle stratificat Casuta
  52,50 lei
  Adauga in cos
 • Joc puzzle Piramidix

  Joc puzzle Piramidix Puzzle trimdimensional din lemn pentru invatarea si intelegerea numerelor de la 1 la 10. Setul include 10 rame pentru puzzle si 55 de piese. Jocul ajuta la dezvoltarea miscarilor fine si a preciziei, dezvolta capacitatea de asociere si potrivire, coordonarea ochi mana, invatarea numererlor si a numararii.
  205,83 lei
  Adauga in cos
 • Puzzle stratificat Mama si Copilul

  Puzzle stratificat Mama si Copilul Puzzle stratificat din lemn compus din 27 de piese care alcatuiesc 5 imagini diferite ale varstelor bebelulului de la conceptie pana la nastere. Jocul ajuta la dezvoltarea miscarilor fine si a preciziei, dezvolta capacitatea de asociere si potrivire, coordonarea ochi mana si imaginatia.
  98,33 lei
  Adauga in cos
 • Puzzle stratificat Brigada de Pompieri

  Puzzle stratificat Brigada de Pompieri Puzzle stratificat din lemn compus din 58 de piese care alcatuiesc 5 imagini diferite ale activitatii pompierilor. Jocul ajuta la dezvoltarea miscarilor fine si a preciziei, dezvolta capacitatea de asociere si potrivire, coordonarea ochi mana si imaginatia.
  140,00 lei
  Adauga in cos
 • Puzzle Orasul meu 3D - Alex Toys

  Puzzle Orasul meu 3D - Alex Toys
  74,17 lei
  Adauga in cos
Viziteaza site-ul Kitoto.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.