Transport in toate localitatile din Romania incepand de la 18 lei!

Comenzile mai mari de 450 lei se livreaza gratuit.

Jocuri clasice

Jocuri clasice

Jocuri clasice

Grila
Lista
 • Numaratoare clasica Melissa and Doug

  Acest "calculator" din lemn este prima jucarie cu care copilul invata sa numere, sa sorteze, sa adune si sa scada. Clasica numaratoare este o jucarie ce nu trebuie sa lipseasca din colectia niciunui copil.
  49,17 lei
  Adauga in cos
 • Scrabble - varianta originala in limba romana

  Scrabble este cel mai popular joc de cuvinte din lume, usor de jucat. Acest joc stimuleaza inteligenta jucatorilor, incurajeaza spiritul de competitie, poate fi jucat oricand si este o varianta ideala de joc pentru toata familia.
  101,67 lei
  Adauga in cos
 • Soroban - Numaratoare japoneza - Miniland

  Abac japonez sau Soroban, este un instrument folosit de unele culturi de est sa se ocupe de operasii aritmetice de baza. Dezvolta spiritul de observatie si memoria, sporind capacitatea mentala pe calcule numerice.
  65,83 lei
  Adauga in cos
 • Domino cu piese rosii Miniland

  Un joc clasic pentru toata familia! Cei mici vor fi incantati sa invete sa numere si sa socoteasca iar cei mari vor crea strategii pentru castigarea jocului.
  36,67 lei
  Adauga in cos
 • Melissa&Doug - Joc Jacks

  Un joc clasic care ii incanta pe copii de sute de ani. E timpul ca o noua generatie sa descopere si sa se bucure de acest joc. Contine cinci piese aurii, cinci argintii si doua bile de cauciuc, toate intr-o cutie eleganta din lemn.
  30,83 lei
  Adauga in cos
Viziteaza site-ul Kitoto.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.